Geräte & Zubehör
Asparagus and potatoes with hollandaise
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
738.7 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Fett
40.5 g
Ballaststoff
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
24.4 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Eggs Benedict and corn muffins
1 Std. 15 Min
Mystery Soup
55 Min
Almond Cashew Paste
15 Min
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Basic Farro
35 Min
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Asturian rice pudding
1 Std.
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9 Std.
Smooth cauliflower soup
50 Min