Geräte & Zubehör
Verse kaas met walnoten en weibrood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
366.4 mg
Protein
10.3 g
Kalorien
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Creatief Basisbrood
45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Zachte bloemkoolsoep
50 Min