Geräte & Zubehör
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
12 slices
Zutaten
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
394.9 mg
Protein
9.8 g
Kalorien
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
52.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.