Kompatible Versionen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 200 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 150 g blauwe kaas, in stukken (2 cm)
- 2 Williams peren, geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)
- 30 g bacon, gerookt, in stukken (3-4 cm)
- 35 g walnoten, gehakt
- 25 g honing
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 2828.3 kJ / 676 kcal
- Protein
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 103 g
- Fett
- 21.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 10.2 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 534.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Koken van jasmijnrijst
35 min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
Keine Bewertungen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Keine Bewertungen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Zalmsoufflé
1 Std.
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen