Kompatible Versionen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 20 g citroensap
- 2 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
- 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
- 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
- 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
- 500 g brood, in plakjes, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 8176.1 kJ / 1954.1 kcal
- Protein
- 234.6 g
- Kohlenhydrate
- 92.7 g
- Fett
- 67.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.5 g
- Ballaststoff
- 15.7 g
- Natrium
- 2731.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Speltbrood
1h 45min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Taart met peer en brie
1h 10min