Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Kohlenhydrate
- 79.6 g
- Fett
- 51.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.3 g
- Ballaststoff
- 4.2 g
- Natrium
- 2531.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Retro prawn cocktail
20min
Smoked salmon mousse
5 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Scallops with pea purée
25min