Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Kohlenhydrate
- 13.1 g
- Fett
- 16.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoff
- 4.1 g
- Natrium
- 728.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalm met venkel
40 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3ωρ. 5 λεπτ.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1ωρ. 30 λεπτ.
Vislasagne met asperges en prei
1ωρ. 30 λεπτ.
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 λεπτ.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1ωρ.
Mediterrane visschotel
1ωρ. 30 λεπτ.
Tagliatelle met broccoli
15 λεπτ.
Kreplach
55 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min