Kompatible Versionen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
oder 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Karamelpudding
1 Std.
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Muntthee
25min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Natuur yoghurt in de Varoma
12h