Kompatible Versionen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
oder 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
XXL - Pompoensoep
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Mosselen met frietjes
45min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Chili con carne
40min
Peren in rode wijn
3h 20 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min