Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
200
g panela kaas (Mexicaanse verse kaas), cut in pieces
oder 200 g feta kaas, in stukken - 300 g ui, cut in halves
- 500 g tomaten, cut in pieces
- 30 g olie
-
2
bouillonblokjes (voor 0,5 l)
oder 2 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - 1000 g kipfilets, cut in pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo (oersuiker), cut in pieces (see tip)
oder 30 g bruine suiker -
20 - 30
g chipotle pepers, apart gehouden (see tip)
oder 1 verse chilipeper, zonder zaden, gehakt - 2 gedroogde laurierbladeren
-
18
Mexicaanse tostada's
oder 18 taco schelpen - 250 g zure room
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2417 kJ / 576 kcal
- Protein
- 50 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 1.9 g
Alternative Rezepte
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Azteca taart
1h
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Thaise burgers
30 min
Viscurry
35 min
Tomatenrijst
30 min