Geräte & Zubehör
Groenten met aardappelen en vlees
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8 g
Kalorien
831 kJ /
199 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Keine Bewertungen
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Gekookte pasta
20 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Lasagnerolletjes
1 Std.
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Fruitnectar
10 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Groentensoep
35 Min