Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
oder 50 g su - 100 g krema
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 30 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Alfredo Sos
35 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Keine Bewertungen
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 Std.
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Haydari
10 min