Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
oder 50 g su - 100 g krema
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 30 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Orman Kebabı
1 Std.
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 Std. 15 Min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Vejetaryen Pizza
Brak ocen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 phút
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1h 5min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Rendelenmiş Patates Pancake
55min