Geräte & Zubehör
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
cashew nuts155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
ground smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tip)70 g
-
veggie tsuyu70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
chilli crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles340 g
-
edible flowers to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
914.2 mg
Protein
22.8 g
Kalorien
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Agedashi tofu
30 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min