Kompatible Versionen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Roergebakken champignons
55min
Koninginnenhapje
55min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1sa 5 dk
Champignon- en chocolademuffins
1h
Bloemkool met kaas
55min