Kompatible Versionen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas
55min
Gestoomde rijst
25 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Gestoomde aardappelkroon
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Geel gekleurde eieren
55min
Romige courgettensoep
35 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen