Kompatible Versionen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Suikervrij bananenbrood
1óra 15p
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min