![Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E058B5C-2FF8-4452-BC47-93AF40403C94/Derivates/aa42849a-8597-4a83-8bdf-f9d81dab9bc3.jpg)
Kompatible Versionen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gekookte eieren
20 Min
Macaroni met ham en kaas
Keine Bewertungen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Keine Bewertungen
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Erwten met ham
25 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Gestoomde rijst
25 Min