Geräte & Zubehör
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
67 mg
Protein
4 g
Kalorien
919 kJ /
219 kcal
Fett
9 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Gekookte pasta
20 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Bloemkool met kaas
55 Min