Geräte & Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
84.2 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Zalm en venkel risotto
25 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Creatief Basisbrood
45 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Mousse van ham
10 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min