Geräte & Zubehör
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Cashew Cream
-
cashews300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
blood orange cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99.8 mg
Protein
7.8 g
Kalorien
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Fett
50 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Brown Rice Milk (Metric)
10 Min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Poppy seed strudel with crumble topping
3 Std. 15 Min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Berry and polenta porridge
20 Min