Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

Keine Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions

Zutaten

Cashew Cream
  • cashews
    300 g
  • salt
    ¼ tsp
  • water to soak
  • virgin coconut oil (refined coconut oil)
    155 g
  • oat milk
    70 g
  • dairy free probiotic capsule powder only, casings removed
    2
Tarragon Infused Oil
  • fresh tarragon
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil
    115 g
Radish and Citrus Salad
  • red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
    285 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • blood orange cut into segments
    2 - 3
  • fresh tarragon leaves, to garnish
  • watercress to garnish
    60 - 85 g
  • extra virgin olive oil to drizzle

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 530.2 kcal / 2218.2 kJ
Protein 7.8 g
Fett 50 g
Kohlenhydrate 18.3 g
Ballaststoff 2.9 g
Gesättigte Fettsäuren 22 g
Natrium 99.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...