Geräte & Zubehör
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
12 portions
Zutaten
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
323.1 mg
Protein
5.5 g
Kalorien
1891.1 kJ /
452 kcal
Fett
11.8 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
81.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Miso Soup
40 Min
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Keine Bewertungen
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Keine Bewertungen
Blueberry Jam
Keine Bewertungen
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Kimchi butter
1 Std. 10 Min
Spiced pork terrine
24 Std.
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min