Geräte & Zubehör
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)900 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil (optional) (see Tip)2 tsp
-
beef broth285 g
-
large eggs (optional) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Dijon mustard whole grain4 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
775.2 kJ /
185.3 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Potatoes
45 Min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min