Geräte & Zubehör
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
12 portions
Zutaten
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary3 sprigs
-
sugar60 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water425 g
-
apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
sugar divided215 g
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick spray oil
-
chickpea liquid, canned (aquafaba)315 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
all-purpose flour155 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces155 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
347.4 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
82.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Sweet Potato Cheesecake Bars
Keine Bewertungen
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Keine Bewertungen
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Sauerkraut
96 Std.