Geräte & Zubehör
Roerbak met aubergines en kofu
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Protein
12 g
Kalorien
1857.8 kJ /
444 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Geroerbakte groenten
10 Min