Geräte & Zubehör
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Protein
26 g
Kalorien
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoff
13 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
137.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min