
Geräte & Zubehör
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Nährwerte pro 1 porsiyon
Kalorien
417 kcal /
1744 kJ
Protein
49.3 g
Fett
22.4 g
Kohlenhydrate
4.1 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
2095 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Rezepte
Türkei
Türkei