Geräte & Zubehör
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 15 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
Duck confit
-
duck legs, skin on, bone in (approx.1 kg), rinsed and dried4
-
black pepper, ground½ tsp
-
coarse sea salt divided4 tsp
-
garlic cloves crushed4
-
bay leaves, fresh4
-
thyme, fresh6 sprigs
-
fresh rosemary leaves, coarsely chopped1 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
duck fat divided (see Tip)500 - 550 g
-
water divided3000 g
-
vinegar30 g
-
duck fat20 g
-
veal fond or 30-60 g duck cooking juices, divided30 - 60 g
-
maple syrup, pure20 g
Sautéed Leeks
-
duck fat20 g
-
veal fond or 30 g duck cooking juices30 g
-
leeks cut lengthwise and sliced (0.5 cm)200 g
Mashed Potatoes
-
Parmesan cheese in pieces40 g
-
hazelnuts, skin on raw40 g
-
floury potatoes e.g., Yukon Gold, Russet, peeled and cubed (2 cm)700 g
-
milk175 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
Assembly
-
duck fat to grease
-
maple sugar granules to sprinkle30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2648.5 mg
Protein
47.3 g
Kalorien
6408 kJ /
1525.7 kcal
Fett
128.6 g
Ballaststoff
13.7 g
Gesättigte Fettsäuren
34 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Maple
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Mother's Day Brunch
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Seafood Kimchi Udon Soup
Keine Bewertungen
Green Shakshuka
40 Min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Keine Bewertungen
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Charcoal waffle cones
35 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Minced Meat
35 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
15-minute noodles
15 Min
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min