Geräte & Zubehör
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.4 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Immuniteitsboost
5 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min