Geräte & Zubehör
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
100.4 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
935.2 kJ /
223.5 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min
Achari paneer murgh
1 Std. 5 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min