Kompatible Versionen
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Kohlenhydrate
- 3.6 g
- Fett
- 23.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.7 g
- Ballaststoff
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
Alternative Rezepte
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Classic beef burgers
1h
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Seeded sausage rolls
50 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Apple and sage stuffing
10 min
Curried chicken salad wraps
50 Min