Geräte & Zubehör
Salsa verde
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
180 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1064.1 mg
Protein
6 g
Kalorien
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Fett
81.1 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.7 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min