Geräte & Zubehör
Ratatouille Galette
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorien
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Fett
29.6 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Lemon Curd
20 Min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min