Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
TM6 TM5

Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

Preparing the Turkey

  • 1 whole turkey, thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)

Lemon Herb Cream

  • 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
  • 6 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 oz pancetta, diced
  • 1 garlic clove
  • 5 oz mascarpone
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz unsalted butter, diced (1 in.)

Prepping the Turkey

  • 1 yellow onion, quartered
  • 1 garlic bulb, cut in half
  • 5 dried bay leaves
    oder 5 fresh bay leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3718.3 kJ / 888.7 kcal
Protein
93.9 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Fett
52.2 g
Gesättigte Fettsäuren
23 g
Ballaststoff
0.9 g
Natrium
909.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte