Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3572 kJ / 856 kcal
- Protein
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 61 g
- Fett
- 59 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 23 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 622 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Tonijnkroketten
1h 30min