Geräte & Zubehör
Vegetarian Summer Rolls
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1700 mg
Protein
8 g
Kalorien
957 kJ /
229 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
6.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Keine Bewertungen
Chinese Five Spice Powder
Keine Bewertungen
Ratatouille Galette (TM5)
1 Std. 30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Sesame Balls
10 Min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min