Geräte & Zubehör
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1501 mg
Protein
17.8 g
Kalorien
1798.4 kJ /
429.8 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
57.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 Std. 45 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min