Geräte & Zubehör
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
vegetable oil plus 30 g1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
green cardamom pods7
-
poppy seeds1 ½ tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered250 g
-
raw cashew nuts50 g
-
blanched almonds50 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
ground turmeric½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice220 g
-
cumin seeds2 tsp
-
tinned coconut milk400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1250.4 mg
Protein
10.2 g
Kalorien
2305.6 kJ /
551.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoff
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Around the World
15 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegetarian Chilli
35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min