Geräte & Zubehör
Rainbow Salad
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
842.7 mg
Protein
12.2 g
Kalorien
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Fett
38.2 g
Ballaststoff
7.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Pride Month
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Fish Carnitas
20 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min