Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 egg (from chicken), lightly beaten
- black pepper, ground, to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Kohlenhydrate
- 66.3 g
- Fett
- 5.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoff
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
Alternative Rezepte
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
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Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
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Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
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Hoisin Pork Bowl
45 min.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
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Mustard balsamic vinegar dressing
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Angolan fish stew (Calulu)
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Gnocchi tricolore
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Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min.
Virgin Watermelon Margarita
10 min.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
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