Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Fett
- 21.9 g
- Ballaststoff
- 9.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Naan (Hindoe brood)
2h
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Levercake
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min