Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gerookte tempeh
- 200 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl pure ahornsiroop
- 1 tl voedingsgist, (zie tips)
- ½ tl vloeibare rookkruiden, (zie tips)
- ¼ tl uienpoeder
Dressing
- 60 g extra vergine olijfolie
- 30 g citroensap
- 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 20 g witte miso (of shiro miso)
- 15 g kappertjes op azijn
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 2 knoflookteentjes
- 20 g water, gefilterd
Salade
- 40 g boerenkool, fijn versnipperd
- ½ rode kool
- 140 g spruitjes, bijgesneden en in helften gesneden
- Parmezaanse kaas, vegan, om te serveren (zie tips)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Kohlenhydrate
- 18.4 g
- Fett
- 36.1 g
- Ballaststoff
- 10.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min