Kompatible Versionen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
oder 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3769 kJ / 905 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 42 g
- Fett
- 60 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Spaanse risotto
40 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen