Geräte & Zubehör
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
43 g
Kalorien
3769 kJ /
905 kcal
Fett
60 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min