Geräte & Zubehör
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std.
4 porties
Zutaten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optional) rood2 druppels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6.5 g
Kalorien
2240 kJ /
537.8 kcal
Fett
38.8 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Basis karamel
25 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.