Geräte & Zubehör
Vegan Green Pea Fritters
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
5 portions
Zutaten
-
2 shallots, halvedgreen onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
chickpea flour130 g
-
baking soda1 tsp
-
dried red chilli flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh mint leaves (optional) plus extra to garnish6
-
frozen green peas680 g
-
vegetable oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved570 g
-
red onion julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
749.6 mg
Protein
14.9 g
Kalorien
1253.2 kJ /
299.5 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoff
12.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
42.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 Min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 Min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Vegan burgers
45 Min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min