Chocolate and nut babka
TM6 TM5 TM31

Chocolate and nut babka

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Brioche

  • 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
  • 180 g full cream milk
  • 60 g white sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 450 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 2 eggs
  • 150 g hazelnut chocolate spread, room temperature (see Tips)

Chocolate sauce

  • 80 g water
  • 50 g Dutch cocoa powder
  • 80 g hazelnut chocolate spread
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • walnut halves, toasted, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1484.3 kJ / 354.8 kcal
Protein
8.2 g
Kohlenhydrate
47.7 g
Fett
15.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Ballaststoff
3.3 g
Natrium
189.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte