Geräte & Zubehör
Tuna and olive empanaditas
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 4 Std. 5 Min
30 pieces
Zutaten
-
water500 g
-
whole egg2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
237.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
477 kJ /
114 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
9.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish tapas
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 Std. 35 Min
Haupia Pie
3 Std.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Kormolas (Kulkuls)
3 Std.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Tuna empanadas
2 Std.
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min