Geräte & Zubehör
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
969.9 mg
Protein
24.8 g
Kalorien
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Fett
32.8 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Thai Volcano Spare Ribs
2 Std.
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Soy Dressing
5 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min