Geräte & Zubehör
Beef-Ragout with Macaroni
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 Tbsp)4 sprigs
-
carrots cut in pieces150 g
-
leeks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil40 g
-
plain flour1 Tbsp
-
dried pasta e.g. Rigatoni or macaroni400 g
-
beef mince500 g
-
tomato purée20 g
-
red wine120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
single cream120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39.8 g
Kalorien
3177 kJ /
759 kcal
Fett
30.2 g
Kohlenhydrate
84.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of the Med
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min