
Geräte & Zubehör
Chicken and Vegetable Soup
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)150 g
-
cooked chicken carcass1
-
pearl barley rinsed100 g
-
water cold1500 g
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
105 kcal /
438 kJ
Protein
9.7 g
Fett
2.2 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

The British Isles on a Plate
88 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken Noodle Soup
25min
Honeyed Chicken
25min
Janek's Chicken Soup
2h
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Scotch Broth
1h
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Spring Vegetable Soup
35min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min