Geräte & Zubehör
Scotch Broth
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
onions quartered180 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)160 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)100 g
-
160 g turnips, cut in pieces (3 cm)swede cut in pieces (3 cm)160 g
-
lamb meat diced (1 cm)500 g
-
pearl barley rinsed80 g
-
liquid vegetable stock1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried bay leaves2
-
frozen green peas100 g
-
fresh parsley leaves chopped (approx. 10-15 g)1 bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
435 mg
Protein
17.7 g
Kalorien
1350 kJ /
322.7 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min