![Żelka mango do tortów Żelka mango do tortów](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c465f303ff64f50f2c7514517541d95/Derivates/b2bb0dd0b34ed072163c3db7064531ed1bee8d04.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
400
g mango, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
oder 400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego - 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Kalorien
- 55.6 kJ / 13.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Kohlenhydrate
- 3.1 g
- Fett
- 0.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoff
- 0.3 g
- Natrium
- 0.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Krem limonkowy do tortów
55min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 Std.
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Biszkopt kakaowy z olejem
4h
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Krem Oreo® do tortów
14h