Geräte & Zubehör
Chile con queso cob loaf
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 portions
Zutaten
-
cob loaf (20 cm)1
-
mature cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
garlic clove1
-
cornflour2 tsp
-
pickled jalapeño chillies (see Tips)40 g
-
spring onions/green onions white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve4
-
Mexican chilli powder (see Tips)¾ tsp
-
ground cumin¾ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese180 g
-
sour cream200 g
-
vegetable crudités of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
666.5 mg
Protein
14.7 g
Kalorien
1615.1 kJ /
386 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Risotto bolognese
45 Min
Raspberry and basil sangria
40 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Flammkuchen with dates and bacon
1 Std. 20 Min
Rueben sandwich sauce
5 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Fresh jalapeño dip
5 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min