Geräte & Zubehör
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
326.9 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
482.6 kJ /
115.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lime and ginger dressing
30 Min
Steamed Fruit Cake
Keine Bewertungen
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min