Geräte & Zubehör
Chocolate Basque cheesecake
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces270 g
-
eggs at room temperature4
-
cream cheese at room temperature, cut into pieces600 g
-
white sugar180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
Dutch cocoa powder2 tsp
-
fresh raspberries to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
337 mg
Protein
11.9 g
Kalorien
3042 kJ /
727.1 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
32.3 g
Kohlenhydrate
44.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
30 second cupcakes
25 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min