Geräte & Zubehör
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 168 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
728 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
130.8 kJ /
31.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std. 30 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Spicy Honey
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Raw snickers slice
55 Min